Han detenido a cuatro hombres en Tarragona por un robo con fuerza en dos establecimientos

Han detenido a cuatro hombres en Tarragona por un robo con fuerza en dos establecimientos

Els Mossos d’Esquadra detenen in fraganti quatre homes per robatoris a Tarragona i el Vendrell

Quatre homes d’edats compreses entre els 19 i els 35 anys han estat detinguts pels Mossos d’Esquadra de les Unitats de Seguretat Ciutadana de les comissaries del Vendrell i Tarragona per ser presumptes autors d’un robatori amb força. Les detencions van tenir lloc tant diumenge com dilluns.

El primer arrest es va produir als voltants de les 03.15 hores de diumenge, quan els agents del Grup de Delinqüència Urbana van respondre ràpidament a un robatori denunciat a un establiment de la Granja, a Tarragona. En arribar, van observar signes d’arrombament i van veure un home escapolint en direcció al carrer Gomera, però va ser ràpidament capturat al carrer Menorca. Aquest individu tenia un ampli historial delictiu amb un total de 43 antecedents policials.

Les altres dues detencions van tenir lloc a Calafell, en la matinada d’ahir dilluns al voltant de les 00.30 hores. Una patrulla dels Mossos que realitzava tasques de prevenció de delictes a Segur de Calafell va sentir sorolls forts provinents d’un edifici al passeig Marítim. En apropar-se, van descobrir dos homes intentant forçar la porta d’un establiment amb una barra de ferro. Quan van veure els agents, els delinqüents van intentar escapar corrents, però van ser capturats al carrer del Po mentre fugien amb dues bicicletes que havien robat. Un dels sospitosos va llençar una eina sota un vehicle, però va ser recuperada després de detenir-los. Aquests dos individus tenien aproximadament una vintena d’antecedents policials.

La quarta detenció es va produir a Tarragona durant la mateixa matinada dilluns, al voltant de les 02.15 hores. Una patrulla va rebre l’alerta d’un desconegut trencant el vidre d’un establiment al barri de Torreforta. El lladre va intentar escapar en bicicleta, però va ser interceptat per diverses patrulles al carrer Riu Glorieta. Les descripcions físiques, la roba i altres objectes coincidien plenament amb l’autor dels robatoris. Després de donar explicacions incoherents, aquest individu, amb 21 antecedents policials, va ser arrestat pels Mossos d’Esquadra.

Els quatre detinguts han estat posats a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell i Tarragona.

Publicar comentario